Talangtruppen 2016 är uttagen

 

imagesTalangtruppen 2016 är uttagen och namnen kommer förhoppningsvis inom kort att stå på SBK:s lydnadssida. Tolv ordinarie ekipage och tre reserver.

Diana har haft ett tufft jobb med att minska 56 ekipage till 12, och jag avundas henne inte. Jag har inte själv sett filmerna men fått rapporter om hur många otroligt duktiga, talangfulla lydnadsekipage vi har på gång i Sverige.

Förutom de 12 ekipage som fått en plats i år finns en stor skara som bedöms som verkligt lovande, men som inte riktigt är ”färdiga” ännu.

Vi har gemensamt beslutat att de som sökt men inte kommit med i år ska få lite personlig feedback utifrån den film som skickats in. Det kan vara saker som behöver bli snäppet säkrare innan man söker nästa gång, eller kanske att filmen behöver bli tydligare för att det ska gå att bedöma ekipaget på ett rättvist sätt.

Det kommer visserligen ta tid att ge feedback till så många ekipage, men alla som sökt har å andra sidan lagt ner ännu mer tid och energi! Jag tror att det kommer uppskattas av dem det berör. Och förhoppningsvis blir man taggad, jobbar vidare och söker nästa år igen. Det är i alla fall vår förhoppning.

Inom kort kommer en utförligare presentation av 2016 års lydnadstalanger på SBK:s sida. Diana, Lillemor och jag är i full gång att planera årets första läger i Kyrkekvarn. Och vi konstaterar att det ser lovande ut för framtiden! Goobedience!!!!! 🙂

2 reaktioner på ”Talangtruppen 2016 är uttagen”

  1. Spännande att se vilka som kommit med!! ? Vilket bra initiativ att ge alla feed back. Det tror jag nog man uppskattar. ? Lycka till med erat fortsatta arbete!

  2. Har just haft mailkontakt med vår kontakt på SBK igen och hon skulle försöka få ut namnen under dagen.

    Det har varit väldigt uppskattat att få feedback på filmen så det känns som ett bra beslut. 🙂

    Tack!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top