Behöver du få nya tankar och infallsvinklar kring mental träning?

Då föreslår jag att du kikar under Kurser/Tävlingslydnad/Coaching av träningsgrupper och enskilda ekipage. 

Det går också bra att boka mig för en föreläsning i ämnet mental träning/prestationspsykologi. Här följer lite info om föreläsningen:

”Vad är egentligen mental träning och hur kan vi använda den för att skapa de tankar och känslor vi vill ha i olika situationer? Jag kommer prata en del om vikten av att och utvärdera träningspassen, både praktiskt och mentalt. Om det inte går riktig som jag tänkt, har jag då snabbt en Plan B att ta till?

 Vad har jag som förare för uppgifter för att på bästa sätt guida min hund genom träning och tävling? Vems ansvar är det att träningspasset blir bra? Hur gör jag för att se till att varje tävling blir ytterligare ett trappsteg i rätt riktning mot mitt mål? Och vad har jag egentligen för mål med det jag och hunden gör tillsammans?”

Denna föreläsning riktar sig i första hand till lydnadsförare men går givetvis att applicera oavsett gren (eller sport).

1 reaktion på ”Behöver du få nya tankar och infallsvinklar kring mental träning?”

  1. Annicka Widell

    Hej! jag har en 10 månader gammal Bichon Frise kille som idag klättrade uppför ett 5 meter högt stenblock för att komma nära mina barnbarn. jag är 66 år, distriktsläkare och har tränat normal lydnad med Kom och Stanna. Min svärdotter som är hundvan tycker att jag skall träna honom i agility. Pelle, min hund är en ytterst kärleksfull liten hund som har lätt för sig med andra hundar och människor. Jag slutar jobba 25/4 och har då all tid att lägga på att min hund skall utveckla sina färdigheter. han har börjat kaxa till sig och lyder mig bara när inget annat är roligare, så länge jag inte tar till speciella röstläget. Då lyder han. Vi tränar dagligen nu så gott vi kan. Han är väldigt starkt knuten till mig men glömmer mig ofta när annat är roligare. Har du något tips? Efter 25/4 kan jag gå på kurs, inte bara få teoretiska råd, om du har en kurs…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top