Val och prioriteringar

14138798_10207156625936380_8989763030928063287_o
Foto: Ingela Karlsson   Tarzans fina halsband kommer från Morrhåret Hundsport

Det är en intensiv period just nu och kommer så vara till början av november då det lättar lite.

Jag som egentligen inte är någon strukturerad person i grunden tvingas planera mina dagar så att jag får ihop tillvaron utan att stressa.  Jobbar på att vara ”här&nu” och inte flyga i väg i tanken. Försöker släppa jobb och planering helt mellan varven och bara vara. Skogspromenader, en bra bok och en skön TV-soffa hjälper till på traven.

Leffe försöker va´rolig och plåta mig när jag är mitt upp i min hatsysselsättning - bokföring och administration!
Leffe försöker vara rolig och plåta mig när jag är mitt upp i min hatsysselsättning – bokföring och administration!

I veckan har jag avslutat kursen ”Bli din egen coach” där några ambitiösa ekipage har fått jobba med målbildsträning under ett halvår. Det var första kursen av det här slaget och med facit i hand visade det sig vara ett lyckat koncept. Deltagarna klarade ”examen” med den äran och kanske blir det fler kurser med samma inriktning framöver.

I dag far jag ner till Jenny Wibäck då vi blivit inbjudna av Åstorps BK att hålla föredrag och kurs i temat ”Starka tillsammans – Teamwork på lydnadslanen”. Passar på att åka till Jenny dagen innan kursen så vi hinner med några träningspass med våra egna hundar också. Jag har inte träffat Jenny sedan SM och ser fram mot några roliga dagar med en av de största inspirationskällor jag träffat på. 

För övrigt blir det inte lika mycket tränat med Tarzan som jag skulle önska, men så är det i bland. Jag försöker planera våra pass så gott det går så det blir något vettigt av den tid vi ändå tränar. Vi kampanjar en del svaga delar och har 3-veckorsmål. Får väl se hur det går…

Jag har för tillfället avaktiverat mitt High5 företagskonto på Facebook. Det känns skönt att ibland ta avstånd helt och hållet från sociala medier och bara fokusera på livet här och nu. Så om ni vill följa mig och hundarna så är det bloggen som gäller framöver.

Det som är bra med bloggar är att man kan gå in och läsa dom om man vill. En blogg är inget som bara ”dyker upp” i ett flöde någonstans, så som en fb-status. Ingen behöver störa sig, för vill man inte läsa så struntar man helt enkelt i det. Plättlätt val!

 

 

 

 

 

 

 

 

7 reaktioner på ”Val och prioriteringar”

  1. Tack, vilken fin kommentar! 🙂 Jag ser väldigt mycket fram mot att få träffa er alla nästa helg. Varmt välkomna!!

 1. Facebook i all ära, men dina inlägg tycker jag kräver lite tid för eftertanke och personligen så läser jag inga blogginlägg längre än typ 10 sekunder när det sker via fejjan. På facebook ska det gå fort, där scrollar man snabbt i en paus, i kön osv. Dina inlägg går jag in på och LÄSER 🙂

  Och du, du vet att det finns såna som jag som gladeligen gör bokföringen så kan du fokusera på det du själv är bäst på 😉

  1. Tack, så roligt att du tycket det! Det gläder mig. 🙂
   Jobbar du med bokföring? Respekt i så fall… (Hua mig..! 😉

   1. Ja, startade eget som hundinstruktör men har halkat över på det administrativa istället så får hunderiet vara på hobbynivå. Älskar bokföring! Vi har alla våra laster 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top