14138798_10207156625936380_8989763030928063287_o

Foto: Ingela Karlsson   Tarzans fina halsband kommer från Morrhåret Hundsport

Det är en intensiv period just nu och kommer så vara till början av november då det lättar lite.

Jag som egentligen inte är någon strukturerad person i grunden tvingas planera mina dagar så att jag får ihop tillvaron utan att stressa.  Jobbar på att vara ”här&nu” och inte flyga i väg i tanken. Försöker släppa jobb och planering helt mellan varven och bara vara. Skogspromenader, en bra bok och en skön TV-soffa hjälper till på traven.

Leffe försöker va´rolig och plåta mig när jag är mitt upp i min hatsysselsättning - bokföring och administration!

Leffe försöker vara rolig och plåta mig när jag är mitt upp i min hatsysselsättning – bokföring och administration!

I veckan har jag avslutat kursen ”Bli din egen coach” där några ambitiösa ekipage har fått jobba med målbildsträning under ett halvår. Det var första kursen av det här slaget och med facit i hand visade det sig vara ett lyckat koncept. Deltagarna klarade ”examen” med den äran och kanske blir det fler kurser med samma inriktning framöver.

I dag far jag ner till Jenny Wibäck då vi blivit inbjudna av Åstorps BK att hålla föredrag och kurs i temat ”Starka tillsammans – Teamwork på lydnadslanen”. Passar på att åka till Jenny dagen innan kursen så vi hinner med några träningspass med våra egna hundar också. Jag har inte träffat Jenny sedan SM och ser fram mot några roliga dagar med en av de största inspirationskällor jag träffat på. 

För övrigt blir det inte lika mycket tränat med Tarzan som jag skulle önska, men så är det i bland. Jag försöker planera våra pass så gott det går så det blir något vettigt av den tid vi ändå tränar. Vi kampanjar en del svaga delar och har 3-veckorsmål. Får väl se hur det går…

Jag har för tillfället avaktiverat mitt High5 företagskonto på Facebook. Det känns skönt att ibland ta avstånd helt och hållet från sociala medier och bara fokusera på livet här och nu. Så om ni vill följa mig och hundarna så är det bloggen som gäller framöver.

Det som är bra med bloggar är att man kan gå in och läsa dom om man vill. En blogg är inget som bara ”dyker upp” i ett flöde någonstans, så som en fb-status. Ingen behöver störa sig, för vill man inte läsa så struntar man helt enkelt i det. Plättlätt val!