Världens bästa träningskamrater

Att våra träningskompisar Ditte och Abby är ruggigt bra, det visste vi innan.

Men att dom skulle slå till och vara bäst i världen under fredagens kvalomgång vid VM i Saltzburg…det är stort! Inte för att jag inte trodde det var möjligt, för dom är duktiga nog, men därutöver gäller det ju att få alla bitar att funka i skarpt läge. Och skarpare läge än VM är väl svårt att finna.

Jag är så himla glad för Dittes skull, och hon är så väl värd detta. En underbar träningskamrat som alltid engagerar sig och vill väl, en kul kompis som alltid ställer upp, en ödmjuk och vänlig person med båda fötterna på jorden. Och inte minst, en av de absolut duktigaste hundtränare jag träffat som på ett mjukt, trevligt och smått humoristiskt sätt guidar sin hund genom eventuella svårigheter.

Det garvas mycket på våra träningar, det kan jag garantera. Misstag och bakslag blir till showiga teaternummer, små underfundiga kommentarer när man känner att träningskompisen hamnar lite vilse i känslodjungeln, mycket diskussioner och brainstrorming kring olika bitar i träningen. Att ha ett bra träningsklimat tillsammans är A och O för mig, och det har jag sannerligen tillsammans med Ditte.

Tyvärr drabbades Abby av diffusa smärtkänningar under söndagens final. Mer om detta kan man läsa på Dittes sida www.ditteshundkurser.se

Vi håller tummarna för att problemet hittas och åtgärdas, så de får möjlighet att starta på SM om några veckor.

ÅTERIGEN STORT GRATTIS – I VÅRA  ÖGON ÄR NI BÄST!

Kika på delar av deras fina program genom att klicka på länken nedan.

FsSrRydmh9I

 

9 reaktioner på ”Världens bästa träningskamrater”

 1. Bra träningskamrater är lika viktigt som en bra äkta man, nästan. 🙂 Man får välja dom med omsorg båda två. Du och Ditte kan skatta er lyckliga som har varandra. Vilket fint program dom gör. Lugnt snyggt och jättefina moment. Imponerande värre!
  kram

 2. Så fint och väl genomarbetat det ser ut! Grattis Ditte&Abby! Förstår att ni har trevligt på era träningsträffar Heléne! 🙂
  Kram Eva

 3. Men vad gulligt du skrivit om oss Heléne. Jag blir riktigt rörd.
  Tur att jag har en bra kompis som kan torka mina tårar om det skulle behövas 😉
  Kram på dig, vi ses imorgon, längtar till att träffas och prata mer.

 4. Så fint och stabilt det ser ut. Roligt med en labbe bland alla svartvita flugsnappare. 🙂 Grattis till Ditte för en fin runda och lag silver till Sverige. Finland verkar ju vara omöjliga att slå, men näst bäst i världen är inte dumt det heller. 😉
  Jag håller tummarna för att det inte är något allvarligt med Dittes hund!

 5. Katarina & BB

  Vill tacka för en grymt bra eftermiddag. Vi åkte från dig med ett delvis nytt träningstänk som känns som känns jättebra! Det är lätt att köra fast i gamla hjulspår men du fick upp ögonen på oss och helt plötsligt längtar jag bara efter att få ge mig ut och träna lydnad. Tack!
  Grattis till din duktiga vän och hennes fina hund. Roligt med en sådan träningskamrat och jag förstår att ni sporrar varandra till framgång på olika sätt.
  Trevlig helg!

 6. Man får dom träningskamrater man förtjänar Helene, och givetvis förtjänar både du och Ditte de bästa tänkbara…mycket fint och säkert program!!! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top