Veckans funderingar:

1. Krånglar vi (läs jag) till hundträningen lite för mycket mellan varven?

2. Går jag verkligen på min magkänsla eller gör jag som ”jag borde göra”?

3. Finns det för mycket regler och metoder i hundträning som hämmar den egna kreativiteten och tänkandet?

4. Ser jag verkligen den hund jag har i dag, eller ser jag den jag hade i går?

5. Om jag vore min hund, hur skulle jag uppfatta det jag försöker förmedla som förare?

6. Hur duktig är jag egentligen på att analysera ett problem utan att lägga några känslomässiga värderingar i min analys (sk dissa)?

En klok vän har sagt att jag funderar för mycket och agerar för lite. Kanske har hon rätt i det. När jag bli osäker på något blir jag lätt defensiv och lägger mera tid på teoretiska analyser än på att verkligen ta tag i problemet och utmana mig själv. Förmodligen därför att jag så himla gärna vill att allt ska bli rätt, vara kul- och bli bra!

Nog om detta. Reflektioner är bra, så länge man inte fastnar i dom… 😉

Det är otroligt roligt att ha så många besökare på hemsidan som jag haft sedan jag bytte från iWeb till WP. Det beror förmodligen på att många hade svårt att komma in på min tidigare sida. Den hakade upp sig, tog lång tid att ladda ner och filmer/bilder var svåra att se. När jag kollar besöksantalet nu ligger det i snitt på  350 besökare det dygnet jag lägger ut en ny blogg och rekordet var 396 den dagen jag bloggade om fysträning! Väldigt trevligt med så många kommentarer och utbyte av tankar och erfarenheter kring de olika ämnena. Tack! Det inspirerar att skriva vidare och bolla nya tankar med er andra. 🙂