Höstens kurser

Höstens kurser ligger nu ute under under ”Kurser” Tävlingslydnad/Mental träning.

Förutom en grundkurs och en fortsättningskurs i tävlingslydnad, kommer jag även ha ett antal temakurser i olika moment. En mental träningskurs för lydnadsförare är också inplanerad, och jag jobbar på att försöka få till en fortsättningskurs för de som redan gått steg 1 i mental träning.

Det blir också många spännande kurser och läger tillsammans med Ditte Andersson, bl a vår elitesatsning ”Top Six – sense for obedience” som kommer gå under hösten 2o12 och våren 2013. Vi är igång för fullt och planerar entusiastiskt inför den.

Kursen i tävlingslydnad i augusti för Niina Svartberg är fullbokad för förare med hund, men det finns åhörarplatser kvar. Missa inte den chansen!

Jag kommer också att hålla privat träningar för enskilda ekipage och träningsgrupper i första hand här hemma på Nydala, men det går även att boka mig för föreläsningar och träningar till klubbar på annan ort.

5 reaktioner på ”Höstens kurser”

  1. Har mailat en anmälan till fortskursen i tävlingslydnad. Jag har inte gått grundkursen, tror du det funkar ändå? Vi har startat kl 1 med 155 poäng.
    mvh Caroline

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Scroll to Top